Connectiviteit
Gegarandeerd altijd online

De kwaliteit van uw internet bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen. Uw internetverbinding moet daarom goed en betrouwbaar zijn. Een goede internetverbinding is meer dan alleen een hoge downloadsnelheid. Ook de stabiliteit en kwaliteit zijn van belang. Als onafhankelijk leverancier van internetverbinding levert Dutchnetworks verbindingen van KPN, Eurofiber, Tele2 zakelijk en regionale glasvezel initiatieven. Dutchnetworks zorgt ervoor dat u gegarandeerd altijd online bent, nationaal en internationaal.  

Eén vertrouwde partner voor al uw verbindingen

Dutchnetworks zorgt voor al uw internet, in binnen- en buitenland. We regelen de aansluitingen en zijn er als u vragen heeft of als zich calamiteiten voordoen. Of u nu bij één of meerdere providers aangesloten bent, u krijgt altijd Nederlandse service van één vertrouwde partner. Zo hoeft u nooit in de wachtrij bij een (buitenlands) callcenter. Daarnaast kunnen wij afhankelijk van de gekozen SLA (Service Level Agreement), tot wel 99,9% uptime garanderen!

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en een kwalitatief hoogwaardige verbinding aan te schaffen, is glasvezel altijd ons eerste advies. Hiermee kunt u klein beginnen en opschalen wanneer dat nodig is. Is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege locatie of budget, dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van een Glasvezel, VDSL-, of ADSL-lijn.

Glasvezel

Glasvezel is het nieuwste en misschien wel bekendste type internetverbinding. Door het kwalitatief hoogwaardige en technisch vooruitstrevende netwerk is het mogelijk om snelheden tot 50Mbps tot en met 40Gbps per aansluiting te realiseren.

Daarnaast is het grote voordeel van glasvezelverbindingen dat de up- en downloadsnelheden gespiegeld zijn; je downloadt niet alleen razendsnel, maar uploadt ook razendsnel! Indien je met grote bestanden werkt die regelmatig naar servers of machines op andere locaties worden verstuurd is dit een must. Andere typen netwerken komen niet in de buurt van de uploadcapaciteit van glasvezel! 

VDSL

VDSL is de betere maar minder bekende opvolger van ADSL. Waar met ADSL snelheden tot 20Mbps download kunnen worden gehaald kan de nieuwste VDSL techniek downloadsnelheden tot wel 200Mbps halen!

Middels het verbinden van aderparen kunnen we voor jou zelfs tot 400Mbps downloadsnelheid realiseren, en dit allemaal over het vertrouwde en al aanwezige kopernetwerk. De snelheid die op jouw adres maximaal behaald kan worden is bij VDSL sterk afhankelijk van de afstand tot jouw wijkcentrale.

ADSL

Het grote voordeel van ADSL is dat het tegen lage kosten praktisch overal beschikbaar is. Met ADSL kunnen downloadsnelheden behaald worden van ongeveer 20 Mbps, de door jou werkelijk behaalde snelheid is afhankelijk van je afstand tot de wijkcentrale.  

Door de lage kosten is het ook financieel aantrekkelijk om meerdere ADSL verbindingen naast elkaar actief te maken voor jouw verschillende diensten. Internet, e-mail, telefonie, pin en alarm kunnen allemaal over ADSL verbindingen lopen.

Haal alles uit je internetverbinding

Door internet voor meerdere zaken te gebruiken ontsluit je het volledige potentieel van je verbinding! Naast het gewone internetverkeer kun je bijvoorbeeld ook bellen over de internetverbinding. Dit alles regelen wij, uiteraard afgestemd op de specifieke wensen.

Hiermee houden wij natuurlijk rekening met de capaciteit van de verbinding, maar door onze jarenlange ervaring en grote hoeveelheid kennis zorgen wij er ook voor dat we rekening houden met andere belangrijke zaken. Denk aan quality of service, gereserveerde bandbreedte voor het telefonieverkeer en een speciaal IP-VPN voor het telefonieverkeer zodat je zeker weet dat alle diensten optimaal samen werken!

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.