NETWERK INFRASTRUCTUUR
Uw netwerkinfrastructuur 24/7 bewaakt

Onze netwerkbeheerders controleren 24/7 uw hele netwerkinfrastructuur. Van bekabeling, netwerkcomponenten, routers en switches tot aan firewall beveiliging. En dat is hard nodig, want een computersysteem dat elke dag op volle sterkte draait, moet goed onderhouden worden. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw netwerk altijd voldoende capaciteit en functionaliteit heeft. Zo bent u verzekerd van een snel, veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

Netwerkinrichting

Een goed netwerkbeheer begint met de juiste inrichting van uw netwerk. Dutchnetworks helpt uw organisatie een goede IT-infrastructuur te realiseren met:

  • supersnelle verbindingen;
  • voldoende ruimte voor al uw datastromen;
  • uitstekende bescherming tegen in- en externe bedreigingen.

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het hart van uw IT-omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Netwerksecurity

Vandaag de dag is security belangrijker dan ooit. Er gaat meer en meer data over het lijntje en u moet er niet aan denken als deze data ‘lekt’. Met behulp van netwerksecurity detecteert u verdacht digitaal gedrag. En dus kunt u daarop actie ondernemen. Zo voorkomt u datalekken! Uw omgeving wordt continu gemonitord met professionele netwerksecurity

WiFi-oplossingen

Wilt u een (nieuw) WiFi-netwerk laten aanleggen? Hoe zorgt u voor optimale dekking? Correcte toegang op alle devices? Een gastennetwerk? En niet onbelangrijk: security. Een wifi-netwerk van Dutchnetworks is snel, veilig, heeft optimale dekking en is eenvoudig te beheren. En loopt u onverhoopt toch tegen iets aan, dan staat onze supportafdeling voor u klaar!

Steeds vaker wordt ons gevraagd naar een optimaal draadloos netwerk tegen een vast maandbedrag, ook wel WiFi as a Service (WaaS). Hierdoor profiteren u, uw collega’s en uw klanten van een veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk, voor alle devices.

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.