NETWERK SECURITY
Houd uw netwerk veilig en stabiel

Cyberaanvallen, hacks, digitale diefstal: wie denkt dat het zijn of haar bedrijf niet zal overkomen, heeft het mis. Cybercriminaliteit is lucratief en neemt met de dag in omvang toe. Wat als plotseling uw primaire processen stilvallen? Onze firewalls en netwerkbeveiliging bieden bescherming tegen aanvallen en diefstal van bedrijfsgevoelige gegevens en persoonsgegevens. Zo blijft uw netwerk veilig en stabiel.

Next Generation Endpoint Security

SentinelOne Endpoint Protection Platform is een endpoint security oplossing voor laptops, vaste werkplekken en servers. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen. SentinelOne is een zelflerende oplossing, het analyseert het gedrag van desktops waardoor ook de nieuwste en onbekende malware wordt ontdekt. Deze beveiliging is inzetbaar op zowel Windows, Linux als MacOS.

SentinelOne is ontwikkeld door een eliteteam van cybersecurity ingenieurs en security experts die de krachten hebben gebundeld om endpoint security opnieuw uit te vinden. Met decennia aan collectieve ervaring hebben de oprichters van SentinelOne hun expertise aangescherpt tijdens hun werk voor onder andere Intel, McAfee, Checkpoint, IBM en Cyber Intelligence organisaties. In 2013 kwamen ze samen om een nieuwe beveiligingsarchitectuur te ontwikkelen die de hedendaagse geavanceerde dreigingen vanuit de georganiseerde misdaad en malware van nationale overheden kan verslaan.

Voor de aanval

SentinelOne’s single agent technologie gebruikt een Static A.I. engine om bescherming te bieden voordat een aanval wordt uitgevoerd (pre-execution). De Static AI engine vervangt traditionele signatures and maakt terugkerende scans, die de productiviteit van eindgebruikers frustreert, compleet overbodig

Tijdens de aanval

SentinelOne's kunstmatige intelligentie reageert op alle  soorten cyberdreigingen, of het nu gaat om bestandsgebaseerde malware, scripts, 'gewapende' documenten, lateral movement, file-less malware, en zelfs zero-days

Na de aanval

SentinelOne's geautomatiseerde Endpoint Detection & Response (EDR) biedt uitgebreide forensische gegevens en kan bedreigingen automatisch beperken, netwerkisolatie uitvoeren en de eindpunten automatisch tegen nieuw ontdekte bedreigingen immuniseren. Als laatste veiligheidsmaatregel kan SentinelOne zelfs een endpoint terugdraaien naar de pre-geïnfecteerde situatie

Het endpoint security platform van SentinelOne

Het endpoint security platform van SentinelOne is een alles-in-een endpoint security oplossing die beveiliging biedt tegen bekende en onbekende aanvallen door afwijkend gedrag op machinesnelheid te identificeren en aan te pakken. Het monitort elk(e) proces en thread in het systeem nauwkeurig, tot op kernelniveau. Een zicht op systeem-wijde activiteiten – systeemsignalen, netwerkfuncties, I/O, registratie en meer – evenals historische informatie, geeft een volledig contextoverzicht waarin onschadelijk van schadelijk gedrag wordt onderscheiden. Als een schadelijk patroon eenmaal is geïdentificeerd wordt er direct een reeks acties in werking gesteld die de aanval beëindigen voordat deze begonnen is.

Daarbij is SentinelOne Endpoint Protectie (EPP) een lichtgewichtoplossing die gemiddeld 1-2% van uw CPU gebruikt, zodat endpoints goed kunnen functioneren – of het nu om laptops, desktops, mobiele apparaten of servers gaat. Aangezien de oplossing gericht is op wat goed is voor elk systeem, zijn er geen handtekening-updates/actieve scans nodig en zijn endpoints altijd beschermd, of u nu binnen of buiten het netwerk werkt. EPP wordt ondersteund door de meeste besturingssystemen voor mobiele telefoons, desktops/laptops en servers

Damage control

Eenvoudig te configureren beleid dat het proces stopt, schadelijke combinaties en alle geassocieerde restanten in quarantaine zet of verwijdert en het endpoint van het netwerk verwijdert.

Immunisatie

Zodra een aanval is voorkomen worden details onmiddellijk gedeeld met andere endpoints binnen het netwerk, waardoor deze systemen, die mogelijk deel uitmaken van een gecoördineerde aanval, worden geïmmuniseerd.

Remediation

Verwijderde of aangepaste bestanden worden automatisch hersteld naar hun staat van voor de aanval (Roll back)

Forensics

Een 360-graden zicht van een aanval inclusief bestandsinformatie, pad, machinenaam, IP, domein en meer (beschikbaar binnen SentinelOne)

Firewall: verdedigingswal van uw netwerk

​Al sinds de opkomst van internet is de firewall het belangrijkste instrument om een intern netwerk op een veilige manier te koppelen aan het internet. De uitwisseling van gegevens wordt bewaakt op basis van een set gedefinieerde beveiligingsregels. De laatste jaren zijn firewalls sterk gegroeid in de richting van Intrusion Prevention, ofwel monitoren op ongewenst gedrag en daar op reageren. Wij regelen de firewall die de meeste veiligheid biedt voor uw bedrijfscontinuïteit.

Dutchnetworks

Uw one stop IT shop

  • Alle diensten in één keer goed geregeld
  • Nationaal & Internationaal opererend
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Direct en persoonlijk contact

Wij bellen je terug!

Geef aan waar uw interesse of vraag ligt, dan belt één van onze specialisten u.