dutchnetworks logo

Cybersecurity vacatures in Alblasserdam Vacatures bij dutchnetworks

Werk mee aan het verbeteren van de digitale veiligheid van onze klanten! Door middel van preventie vergroot dutchnetworks de cyberweerbaarheid van haar klanten. Wil je werken in een uitdagende omgeving waar je veel kunt leren over de nieuwste technologieën en tegelijkertijd je cybersecurity kennis vergroten? Dutchnetworks is een groeiend bedrijf met een open werksfeer. Voor meer informatie over de onderstaande posities, mag je ons mailen op contact@dutchnetworks.com

  • Support engineer (level 1)
    MBO-4 / HBO / 36 uur (locatie: Alblasserdam)
  • Sales ondersteuning
    HBO / 36 uur / min 2 jaar verkoop ervaring
  • Stageplaats (2x)
    MBO / HBO / techniek / IT
Cybersecurity vacatures dutchnetworks
Cybersecurity vacatures

Cybersecurity vacatures regio Rotterdam De voordelen van dutchnetworks

Flexibele werktijden
Zelf je uren indelen door juist vroeg of laat te beginnen, bij dutchnetworks zijn de tijden bespreekbaar. Je kan om 7.30 beginnen maar ook om 9 uur.

Laptop ook voor thuisgebruik
Op kantoor of thuiswerken? De verdeling hier tussen is bespreekbaar. Uiteraard wel afhankelijk van je functie en prestatie. Een laptop is standaard.

Vrijdagmiddag borrel
De week sluiten we uiteraard af met een gezellige borrel, een vast uurtje bij praten met elkaar om alvast het weekend in te luiden. 

Een commitment bonus 
Ben je 3, 5 of 10 jaar in dienst? Dan hebben wij gezamenlijk iets te vieren. Afhankelijk van je dienstjaren staat er een extra bonus op je te wachten.

Personeelsactiviteiten
Ook zo benieuwd naar de activiteiten buiten kantoor? Er worden meerdere momenten per jaar gecreëerd om met het team er op uit te gaan.

Solide pensioenregeling
Later ‘gewoon’ doorleven, dat vinden wij belangrijk. Voor elke werknemer is er een goed pensioenplan en wil je zelf meer sparen, dan is dit bespreekbaar.

Maximaal 36 uur contract
Bij dutchnetworks geloven wij in een goede balans tussen werk en privé, onze fulltime contracten zijn op basis van 36 uur in de week.