dutchnetworks logo

BESTEED UW NETWERK MONITORING UIT MET DE KEUZE VOOR EEN MANAGED SERVICE PROVIDER KIEST U VOOR PROFESSIONALITEIT & CONSISTENTIE

Waarom zou u kiezen voor managed services? Dutchnetworks heeft tientallen jaren ervaring als Managed Service Provider. Dit betekent dat wij het netwerkbeheer en de cybersecurity diensten uitvoeren op een managed en proactieve basis om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te waarborgen. In de meeste gevallen wordt het beheer en de schaalbaarheid van het netwerk rondom de internetverbinding, routers en de firewall als meest complex en risicovol gezien. Dutchnetworks is gespecialiseerd in wereldwijde verbindingen, ‘state-of-the-art’ IP gestuurde netwerktechnologieën en AI based cybersecurity oplossingen.
Managed services office

Wij zijn uw IT partner met een professionele houding en een vast team van gekwalificeerd personeel dat oplossingsgericht te werk gaat. Vanaf een centrale omgeving monitoren, besturen en beveiligen wij de netwerken van onze klanten. Heeft u een netwerk- of beveiligingsuitdaging en overweegt u om deze uit te besteden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedrijven vanaf circa 50 werkplekken sluiten het best aan bij het profiel van onze klanten.

Managed services monitoring

Snelle responstijd door real-time netwerk monitoring Storingen en monitoring

Om de cruciale downtijd te minimaliseren en te streven naar maximale productiviteit draait het bij incidenten om de responstijd. Vindt er een onregelmatigheid op het netwerk plaats, dan geeft de netwerk monitoring een melding. Een netwerk engineer van dutchnetworks beoordeeld de melding en bepaalt of en welke actie er ondernomen moet worden om de storing adequaat te verhelpen. Afhankelijk van de melding kan het zijn dat de storing al verholpen is voordat het de bedrijfscontinuïteit heeft kunnen beïnvloeden

Team van netwerkexperts
Dutchnetworks bestaat uit een divers team van netwerk- en cyberspecialisten die 24/7 beschikbaar zijn voor storingen en cyberincidenten. Het team van dutchnetworks is complementair aan uw huidige interne IT afdeling.

24/7 network monitoring
Een stabiel en veilig netwerk, dat is ons doel. Door het netwerk real-time te monitoren, onderhouden en te updaten indien nodig, wordt er voortdurend gewerkt aan de continuïteit van het bedrijf.

Verbeter de ROI / verlaag de FTE druk
Uw huidige IT team uitbreiden met gespecialiseerde netwerk- en cyberspecialisten is een kostbare investering en kan in de meeste gevallen niet op tegen de 24/7 support die een managed services provider biedt.

Service Level Agreement (SLA) Vaste kosten en een snelle responstijd

Een Service Level Agreement is een contract tussen de klant en dutchnetworks over het te leveren van een bepaald niveau en type service. In het gesprek met de klant worden keuzes gemaakt over bijvoorbeeld de levertijd, looptijd, service afspraken, bereikbaarheid van de helpdesk (ma-vr 09.00 tot 17.00 of 24/7), uptime garantie en uiteraard de bijbehorende tarieven. Dit wordt in eerste instantie verwerkt in een standaard SLA, maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Managed services SLA

Altijd beschikbaarheid tot technische ondersteuning DE VOORDELEN VAN EEN MANAGED SERVICE PROVIDER (MSP)

dutchnetworks managed services reporting
Netwerk rapportages per kwartaal Krijg inzicht in de prestaties van uw netwerk

Afhankelijk van het gekozen support kan er een uitgebreide, periodieke rapportage door onze specialisten worden aangeleverd. Hier worden de belangrijkste parameters zoals de uptime, data verbruiken, incidenten, change request en bedrijf kritische storingen in een duidelijk overzicht weergegeven. Ook worden adviezen gegeven over de hardware en de gekozen licenties.

Ziet u ook de voordelen van het outsourcen van specifieke netwerk IT diensten van uw bedrijf? Neem contact op met dutchnetworks en plan een adviesgesprek met één van onze specialisten.