dutchnetworks logo
FNE security logo

FNE Security: FIREWALL, NETWERK & ENDPOINT PROTECTION Beveilig het complete bedrijfsnetwerk met FNE security

dutchnetworks Firewall
Firewall security

Beveilig het in- en uitgaande verkeer van uw netwerk door een next generation firewall voorzien van deep package inspection.

Networksecurity dutchnetworks
Netwerk security

Maak het cybercriminelen moeilijk! Zorg dat uw netwerk zo veilig mogelijk is geconfigureerd.

Endpointsecurity dutchnetworks
Endpoint security

Beveilig al uw servers, PC's en laptops met de software van SentinelOne. Uw apparaten zijn beschermd tegen onder andere ransomware.

Zoekt u wel eens: 'totaaloplossing cybersecurity' op Google? Een 100% cybersecurity dekking

De titel suggereert dat er een totaaloplossing voor cybersecurity is, maar in werkelijkheid is het onmogelijk om 100% bescherming te garanderen. Van nieuwe virussen tot kwetsbaarheden in de hardware en van onoplettende medewerkers tot corrupt personeel; cyberincidenten vinden om verschillende redenen plaats.

Dutchnetworks adviseert om te kijken naar de meest voorkomende cyberincidenten en de strategie daarop aan te passen. In 2022 was de kans dat een Nederlands bedrijf getroffen werd door een cyberincident al 1 op 5. Ter vergelijking, uw bedrijf heeft vast brandblussers, sprinklers en verlichte nooduitgang borden, terwijl de kans op een brand binnen uw bedrijf ongeveer 1 op 200 is. Gelukkig hebben de meeste bedrijven hiervoor ook nog eens een brandverzekering afgesloten.

Dutchnetworks FNE security logo

In het kader van cybersecurity minder complex maken, is het belangrijk dat er 3 hoofdzaken worden uitgelicht. Dutchnetworks biedt hier de FNE security oplossing voor aan. Zoals hierboven te lezen adviseren wij een combinatie van Firewall, Network en Endpoint security, waarbij de focus op preventieve maatregelen ligt. Om meer de (technische) diepte in te gaan kunt u op de links klikken. Per pagina wordt uitgelegd waarom dutchnetworks voor deze combinatie van hardware en software heeft gekozen.

Om het advies transparant te houden praten wij over een dekking van
90% van alle cyberkwetsbaarheden, maar wordt 99% van de meest voorkomende aanvallen (phishingmails, poortscans, SQL injecties, crackingtools, hacks en ransomware) tegengehouden met deze betaalbare FNE oplossing. Om de volledige scope te dekken blijven er specifieke en zeer kostbare beveiligingsstappen over. Dutchnetworks adviseert bedrijven om goed te kijken naar de ratio van bescherming/kosten. Wij kunnen u voorzien van een eerlijk advies (cybersecurity plan) wanneer het gaat om uw huidige beveiligingsmaatregelen. In combinatie met een managed services contract, wordt de monitoring van de firewall, het netwerk en de endpoints volledig uit handen genomen. Hierdoor kunt u weer de focus leggen op de bedrijfsvoering en de toekomst.

Heeft u een cybersecurity plan? Wees voorbereid en kies voor de FNE security oplossing Wat er komt kijken bij een cyberincident?

Afhankelijk van de gezondheid van het bedrijf zou dit zelfs tot faillissement kunnen leiden. Wees dit voor door contact op te nemen met een van onze specialisten en informeer over de ‘FNE security’ oplossing voor uw bedrijf.