dutchnetworks logo

VOORKOM SUCCESVOLLE CYBERAANVALLEN BESCHERM UW BEDRIJF TEGEN INDRINGERS MET EEN FORTIGATE FIREWALL

Uw bedrijf is verbonden via internet en is hierdoor kwetsbaar voor cyberaanvallen. Alle bedrijfsnetwerken beginnen met stabiele, snelle en redundante internetverbindingen, die optimaal beveiligd worden door een goed geconfigureerde firewall. De next generation firewalls van Fortinet inspecteren alle in- en uitgaande data (deep packet inspection) en scannen op criteria en gedrag om zo een inbraak te voorkomen. Het schild, zoals een firewall gezien mag worden, doet er alles aan om niet-geautoriseerde aanvragen buiten te houden. De verschillen tussen de firewall modellen onderling zitten vooral in datadoorstroom en verwerkingskracht. De Fortinet varianten verschillen van MKB oplossingen tot aan firewalls voor complexe omgevingen van multinationals met wereldwijde vestigingen. De behoeftes bepalen dus het geadviseerde model waarbij rekening gehouden wordt met de verwachte bedrijfsgroei, preventie, netwerksegmentatie, level van data inspectie, hybride netwerkgebruik en eventuele cloud omgevingen.
Fortigate firewall

Inspectie in- en uitgaande data
Fortinet firewalls scannen data op basis van deep packet inspection. Door de geavanceerde hardware is dit zonder merkbare vertraging voor de gebruiker.

De professionele ´standaard´
FortiGate is niet alleen ‘s werelds meest gebruikte netwerkfirewall, maar biedt ook één van de beste SD-WAN oplossingen die verkrijgbaar is.

Centraal beheer
Door het uitbesteden van uw netwerkdiensten aan dutchnetworks, zijn uw diensten gecentraliseerd. Dit zorgt voor één duidelijk aanspreekpunt.

Fortinet firewall

Fortigate Firewall NR1; ‘LEADER’ IN DE MAGIC QUADRANT FOR NETWORK FIREWALLS 2022 WAAROM KIEST DUTCHNETWORKS VOOR FORTINET / FORTIGATE?

Fortinet is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd en marktleider in innovatieve beveiligingsoplossingen. Met een onovertroffen trackrecord van meer dan een half miljoen bedrijven die wereldwijd actief de diensten van Fortinet gebruiken. Daarnaast zijn zij door Gartner voor de 13de keer uitgeroepen als ‘leader’ in de Magic Quadrant for Network Firewalls.

De Fortinet Security Fabric is het beveiligingsplatform van de Fortinet firewall en mag gezien worden als één van de sterkste securityoplossingen voor netwerkbeheer. Tel daar de geavanceerde artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) opties met een gebruiksvriendelijke configuratie bij op en je snapt de keuze van dutchnetworks.

SD-WAN IS DE TOEKOMST VOOR VERBINDINGEN TUSSEN MEERDERE VESTIGINGEN WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN SD-WAN SETUP?

SD-WAN is een geautomatiseerde en programmeerbare wide-area netwerkoplossing voor bedrijven die een hoge uptime wensen om zo hun businesscontinuïteit te waarborgen. Door meerdere internetverbindingen te koppelen via de firewall valt een hogere uptime te realiseren. Om veiligheidsredenen wordt datacommunicatie tussen de verschillende locaties opgezet via een betrouwbare VPN verbinding waar de routing plaatsvindt door de SD-WAN setup. De architectuur van SD-WAN maakt een kader op basis van IP mogelijk tussen de verschillende locaties. Het dataverkeer wordt veilig en dynamisch gerouteerd op basis van applicatiebeleid, netwerkomstandigheden en WAN-prioriteit. Door gebruik te maken van load balance en lowest latency kan de bandbreedte worden verdeeld en de snelheid worden geoptimaliseerd.

Fortinet SD-WAN

Kies voor de toekomst van beveiliging De belangrijkste voordelen van een Fortinet

Kies voor de ervaring van Dutchnetworks met Fortigate apparatuur Bescherm uw bedrijf met een Fortigate firewall tegen indringers

De sterkte van het eerder genoemde schild is afhankelijk van de instellingen en het onderhoud. Het configureren en monitoren van deze firewall is een taak voor een specialist die zich dagelijks bezighoudt met complexe netwerken. Bespreek uw bedrijfssituatie en ontvang een advies met betrekking tot onze diensten en specialisaties door een consult aan te vragen bij dutchnetworks. Van één tot meerdere internetverbindingen tot aan het complete netwerk kan dutchnetworks verzorgen. Laat onze specialisten uw IT afdeling ontzorgen.

Fortigate firewall beveiliging