dutchnetworks logo

Een objectief advies door een
onafhankelijke Internet Service Provider
Profiteer van een stabiele zakelijke internetverbinding

Tijdelijk niet verbonden met het internet? Dat kan grote gevolgen hebben waarbij de ‘down time’ heel bepalend kan zijn voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen. Dit kan voorkomen worden met fallback internet. Dutchnetworks is een onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) die wereldwijd internetverbindingen levert in fallback setup. Hierdoor kan er een hoge uptime garantie gegeven worden. Variërend van verbindingen met glasvezel, DSL, straal- en mobiele oplossingen. De behoeftes van de bedrijven worden goed onderzocht. Daarnaast wordt gekeken wat er per locatie beschikbaar is.
Op basis hiervan adviseren onze specialisten welke diensten bij uw bedrijf passen. Maar het stopt niet bij het leveren van de internetverbindingen. Dutchnetworks is sterk in ‘the last mile’ verbinding. Van de daadwerkelijke aansluiting op locatie tot aan de interne bekabeling van uw bedrijfspand kunnen wij u ontzorgen, ook bij uw vestigingen in het buitenland.

Wenst u ondersteuning op de lijn en de geleverde hardware, dan adviseren wij een SLA (
Service Level Agreement). Hiermee monitoren wij uw verbindingen en bij storingen ondernemen wij direct actie. Andere diensten van dutchnetworks zijn netwerkarchitectuur en netwerkbeveiliging. Van de inkomende internetverbindingen tot de werkplek verzorgen wij een veilig en snel netwerk.

Internet verbinding Rotterdam

Objectief advies
Dutchnetworks is een onafhankelijke Internet Service Provider dat wereldwijd premium internetverbindingen aanlegt, configureert en monitort naar wens van de klant.

Overzichtelijke factuur
We houden het graag simpel. Wenst u één factuur voor alle diensten die u afneemt, dan is dit mogelijk. Heeft u meerdere vestigingen? Ook dan kunnen wij alles samenvoegen tot één factuur.

Klantvriendelijke supportdesk
Wilt u een medewerker spreken? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Geen keuzemenu, maar direct een deskundige medewerker aan de telefoon die u verder helpt.

Voordelen Duchnetworks

Fallback internet is belangrijk voor de continuïteit De 7 voordelen van dutchnetworks

Kent u ook de voordelen van een fallback internetverbinding? Kies voor meerdere verbindingen om altijd een back-up internetverbinding beschikbaar te hebben

Een altijd ’werkende’ internetverbinding is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Dutchnetworks adviseert om een fallback systeem te creëren, door meerdere internetverbindingen te combineren. Door gebruik te maken van een moderne firewall wordt er tussen de overige internetverbindingen geschakeld, wanneer de hoofdverbinding uitvalt. Op locaties waarbij het aantal vaste providers beperkt is, wordt een 4G/5G verbinding als back-up gekozen. Bent u nog niet bekend met de term redundantie, dan komen termen als een fallback internetlijn of gebundeld internet u wellicht wel bekend voor. Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer; het verbinden van meerdere internetverbindingen om zo een back-up internetverbinding te gebruiken als de hoofdlijn ‘down’ is.

Fallback internet
Wij zijn een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in het buitenland. Dutchnetworks heeft meerdere verbindingen, firewalls en switches per vestiging gerealiseerd en hiermee direct de continuïteit van het werkproces vergroot. Door gebruik te maken van een fallback systeem dat op basis van een Fortinet firewall in combinatie met een SD-WAN setup is ingericht, zijn we altijd en veilig online.

Hans Reijenga

Operations Manager , 7solutions