dutchnetworks logo
Kan uw bedrijf 10% van de jaaromzet missen? Krijgt uw bedrijf ook te maken met een Cyberaanval?

De vraag is niet ‘of’ uw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, maar wanneer! Voor de meeste bedrijven die digitaal werken is het slechts een kwestie van tijd voor zij zelf slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Jaarlijks groeit het aantal meldingen van ransomware en hacks. Cybercriminelen opereren steeds georganiseerder, simpelweg omdat hetgeen ze doen ook daadwerkelijk loont. Zorg dat uw cyberweerbaarheid up-to-date is. Zoals te lezen op de pagina Cybersecurity overzicht is ruim 90% van alle aanvallen af te weren door de combinatie van een ‘next gen’ firewall, een goed geconfigureerd netwerk en AI. werkplekbeveiliging van SentinelOne. Dutchnetworks noemt het FNE Security. Wilt u meer weten over de diensten die dutchnetworks kan leveren, neem dan contact op met één van onze cybersecurity specialisten en laat u informeren.

Endpoint security

SentinelOne: Bewezen next-gen endpoint security WAAROM DUTCHNETWORKS SENTINELONE AANRAADT

Protectie & detectie
1 %
Realtime bescherming
1 %
endpoints beveiligd
0 +
SentinelOne cybersecurity

De ´next Generation endpoint´ oplossing Beveilig uw werkplekken met SentinelOne – cybersecurity

Dutchnetworks adviseert de ‘alles-in-één’ endpoint security oplossing; SentinelOne. Het geprezen endpoint securityplatform werkt autonoom en beschermt de werkplekken van uw medewerkers proactief.
SentinelOne is een Next Generation Antivirus (NGAV) oplossing om werkplekken te beveiligen op basis van zelflerende software (A.I.). Het Endpoint Protection Platform (EPP) richt zich op het vroegtijdig detecteren van ransomware, cyberaanvallen en malware en reageert hier direct op. Het is de oplossing voor werkplekbescherming door preventie, detectie, reactie, herstel en forensisch onderzoek te verenigen in een geïntegreerd platform.

Voorkom ransomware, virussen, malware en datalekken De grootste voordelen van SentinelOne

Beschermd zonder hinderlijke software
De software agent is zo gebruiksvriendelijk dat uw medewerkers geen hinder zullen ervaren tijdens hun werk en toch beschermd zijn.

Anti-ransomware
De software beschermt uw endpoint optimaal tegen cyberaanvallen van bekende en onbekende dreigingen door gebruik te maken van AI.

Endpoint Detection and Response (EDR)
Het gedrag van de endpoint wordt verzameld en beoordeeld om kwaadaardige of afwijkende patronen te detecteren.

Ook offline is de endpoint beveiligd SentinelOne beveiligd altijd! Ook zonder actieve internetverbinding. Daarnaast is de software niet afhankelijk van updates om de nieuwste aanvallen te kunnen detecteren.

Werkt op meerdere besturingssystemen
De software is beschikbaar voor Windows, MacOS en Linux en op legacy systemen zoals Windows XP. Gemiddeld blijft de CPU-belasting onder de 5%.

Betaalbare Enterprise oplossing
Wat vindt u uw bedrijfsdata waard? Ter vergelijking: een werkplek gedurende één maand beveiligen, kost u evenveel als een kop koffie met appeltaart.

De nieuwe norm voor cybersecurity oplossingen Wat is de kracht van SentinelOne?

De kracht van SentinelOne zit in een innovatieve oplossing en heeft hiermee een nieuwe generatie beveiligingssoftware ontwikkelt (Next-Gen). De agent analyseert en spoort afwijkend gedrag van de endpoint (server/desktop/laptop) op. Dit wordt ook wel SentinelOne’s Dynamic Behavior Tracking (DBT) genoemd. Deze monitoring vindt zeer nauwkeurig plaats bij alle processen in elke thread in het volledige systeem tot op kernel niveau. De agent monitort realtime waardoor direct kan worden geanticipeerd bij afwijkend gedrag. Ook wordt voorspelt hoe een aanval plaats zal gaan vinden.

SentinelOne is dus niet afhankelijk van een malware database zoals de meeste gangbare antivirusoplossingen werken, welke ook nog eens sterk afhankelijk zijn van updates. Doordat de software hier niet afhankelijk van is, wordt er niet alleen bescherming geboden tegen alle bekende en onbekende aanvallen, maar ook tegen de Zero Day aanvallen (nieuwe malware). Bij een verdachte situatie sluit SentinelOne de verdachte actie en zorgt er daarnaast voor dat de malware geen mogelijkheid krijgt om verder te verspreiden, ook wanneer een beheerder niet aan het werk is.

SentinelOne consule Werkplek beveiliging

SentinelOne analyseert het gedrag van endpoints met behulp van slimme zelflerende algoritmes De voordelen voor uw IT afdeling

sentinelone endpoint protection: Snel weer aan het werk na een incident Bespaar kostbare tijd met het unieke rollback systeem

De software automatiseert het hele incidentenproces. Hierdoor zijn er geen langdurige processen nodig zoals het handmatig terugzetten van geïnfecteerde endpoints. SentinelOne zorgt voor het elimineren van de bedreiging en rolt zelf de bestanden direct terug. Hierna kan er weer op een normale manier op de pc of de laptop worden gewerkt.

SentinelOne XDR

SentinelOne XDR is de toekomst van cybersecurity De afkorting XDR staat voor Extended Detection and Response

De ontwikkelingen bij SentinelOne staan niet stil, er worden steeds nieuwe en geavanceerde elementen toegevoegd om de gebruiker nog meer te beschermen tegen cyberbedreigingen. XDR staat voor Extended Detection and Response en mag gezien worden als een evolutie van Endpoint Detection and Response (EDR). EDR verzamelt en legt verbanden tussen verschillende endpoints om verdacht gedrag te detecteren.
XDR is de volgende stap door ‘detection and response’ uit te breiden naar servers, netwerken en clouddiensten. Hierdoor kunnen cyberspecialisten sneller en eenvoudiger het netwerk en de getroffen data herstellen na een aanval. XDR gaat dus verder dan alleen het beschermen van de endpoints en kan communiceren met meer apparaten om het cybersecurity level te verbreden en in zijn totaliteit te verhogen. Bent u benieuwd naar wat dutchnetworks zou voorstellen voor uw bedrijf? Neem contact op om een cyberspecialist te spreken.

volledig autonoom, zo reageert SentinelOne Herstel en roll-back functie

Als er een bedreiging wordt gedetecteerd onderneemt de software volledig autonoom specifieke acties die de aanval blokkeren en een ‘Roll-back’ uitvoeren, totdat de oorspronkelijke, veilige situatie weer is hersteld. Hierdoor wordt een eventuele versleuteling van de bestanden direct weer ongedaan gemaakt. De werkplekken welke zijn voorzien van SentinelOne, zijn beveiligd tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen.

SentinelOne Rollback
Overal ter wereld veilig verbonden met het bedrijfsnetwerk
dutchnetworks SentinelOne
De anti-ransomeware oplossing Waarom Dutchnetworks kiest voor beveiliging van SentinelOne?

Aangezien de kans dat uw bedrijf wordt getroffen door een cyberaanval elk jaar toeneemt, adviseren wij een security oplossing die het meest voorop loopt in ontwikkeling. (Ik vind dit een zin die niet lekker loopt, maar ik krijg niets anders bedacht, samen even naar kijken). Jaarlijks test MITRE Engenuity alle relevante beveiligingsopties en zoals terug te vinden is op de website van Gartner heeft SentinelOne weer de belangrijkste prijs gewonnen voor endpoint beveiliging in het “magic quadrant”. Naast deze prijs heeft SentinelOne ook diverse onderscheidingen en awards gewonnen.

Lees meer over de gewonnen award:
SentinelOne

SentinelOne heeft een VB100 certificering, waarmee het voldoet aan zeer strenge testvereisten van Virus Bulletin. Dit is een
prestigieuze erkenning in de antivirus en malware community. Door deze certificering is SentinelOne als enige XDR oplossing te verzekeren.

De anti-ransomeware oplossing voor de professional Veel gestelde vragen over SentinelOne

De kracht van de software is dat het óók werkt als er geen verbinding is met het internet. Uw werkplek is dus altijd beveiligd, zelfs wanneer een medewerker op vakantie een (gevonden) USB stick met een ransomware zou invoegen in de zakelijke laptop. Ook dan grijpt de agent gelijk in.

De computer wordt minimaal belast door de installatie van de SentinelOne agent. Gemiddeld gezien wordt de CPU minder dan 5% belast en zal de gebruiker dit niet merken in de dagelijkse werkzaamheden. De agent neemt dus weinig geheugen- en processorcapaciteit in beslag.

Dat is volledig in overleg met de klant. Mocht de behoefte en de kennis aanwezig zijn is het voor de klant mogelijk om dit in eigen beheer te houden. Is er een wens om gebruik te maken van de expertise van dutchnetworks, behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden. De krachtige en kosteloze cloudbased portal komt met een overzichtelijk dashboard waarin bijvoorbeeld de firmware versie van de agents te zien is en waar vanuit ook updates gepushed kunnen worden.

De medewerker zal hier geen hinder van ondervinden in zijn werkzaamheden. Uiteraard worden out breaks gemeld, ook wanneer een endpoint of server in quarantaine is geplaatst. In de portal kan er ook een begrijpelijk cybersecurity rapportage worden opgemaakt om bijvoorbeeld te bespreken tijdens kwartaal- of jaarbijeenkomsten.

FIREWALL, NETWERK & ENDPOINT PROTECTION Beveilig het complete bedrijfsnetwerk met FNE security
dutchnetworks Firewall

Firewall security

Beveilig het in- en uitgaande verkeer van uw netwerk door een next generation firewall voorzien van deep package inspection.

Networksecurity dutchnetworks

Netwerk security

Maak het cybercriminelen moeilijk! Zorg dat uw netwerk zo veilig mogelijk is geconfigureerd.

Endpointsecurity dutchnetworks

Endpoint security

Beveilig al uw servers, PC's en laptops met de software van SentinelOne. Uw apparaten zijn beschermd tegen onder andere ransomware.

FNE security logo