dutchnetworks logo

Voor wie werken wij? De referenties van duchnetworks

U bent op zoek naar referenties om een beeld te krijgen van de bedrijven die klant zijn van dutchnetworks, helaas zal u deze bij ons niet online vinden. Wij delen geen namen of logo´s van onze klanten. Wij nemen uw en onze cybersecurity serieus. Door openbaar te vertellen wie onze klanten zijn zouden wij hun veiligheid in gevaar kunnen brengen. Vergelijk het met een huissleutel die u in vertrouwen krijgt van een goede vriend, hier hangt u ook geen label aan met de adresgegevens en de pincode van het alarm, toch?

Als cyberspecialisten hebben wij toegang tot diverse IT systemen van onze klanten. Uiteraard zijn de inloggegevens voorzien van een encryptie, inlogverificaties en andere voorzorgsmaatregelen om zo een maximale veiligheid te waarborgen.

Van retail tot zakelijke dienstverlening Wie zijn onze klanten?

Dutchnetworks verzorgd voor een vrij uitéénlopend klantenbestand de netwerk, internetverbindingen en/of cybersecurity oplossingen. Branches waarin onze klanten zich bevinden zijn de o.a. de (internationale) zakelijke dienstverlening, financiële instellingen, retail, gezondheids- en welzijnszorg, software ontwikkelaars, vastgoed, onderwijs en de technische branche. Gemiddeld gezien zijn dit bedrijven met een eigen IT medewerker/afdeling die minimaal 50 werkplekken beheren.

Een advies gesprek met onze specialisten

Wilt u graag van gedachten wisselen of onze diensten aansluiten bij uw wensen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan via onze contactpagina met één van onze accountmanagers om uw wensen of om uw cybersecurity bezorgheden te bespreken.