dutchnetworks logo

Gebruikt uw IT partner u als referentie?

Deel deze post

U bent op zoek naar referenties om een beeld te krijgen van de bedrijven die klant zijn van dutchnetworks, helaas zal u deze bij ons niet online vinden. Wij delen geen namen of logo´s van onze klanten. Wij nemen uw en onze cybersecurity serieus. Door openbaar te vertellen wie onze klanten zijn zouden wij hun veiligheid in gevaar kunnen brengen. Vergelijk het met een huissleutel die u in vertrouwen krijgt van een goede vriend, hier hangt u ook geen label aan met de adresgegevens en de pincode van het alarm toch?

Als cyberspecialisten hebben wij toegang tot diverse IT systemen van onze klanten. Uiteraard zijn de inloggegevens voorzien van een encryptie, inlogverificaties en andere voorzorgsmaatregelen om zo een maximale veiligheid te waarborgen.  

Wie zijn onze klanten?

Dutchnetworks verzorgd voor een vrij uitéénlopend klantenbestand de netwerk, internetverbindingen en/of cybersecurity oplossingen. Branches waarin onze klanten zich bevinden zijn de o.a. de (internationale) zakelijke dienstverlening, financiële instellingen, retail, gezondheids- en welzijnszorg, software ontwikkelaars, vastgoed, onderwijs en de technische branche. Gemiddeld gezien zijn dit bedrijven met een eigen IT medewerker/afdeling die minimaal 50 werkplekken beheren.

Lees ook de volgende artikelen

Dutchnetworks nieuws

Verhuizing dutchnetworks per 1 februari 2024

Dutchnetworks groeit verder! Sinds de oprichting in 2016 heeft dutchnetworks een eerste verhuizing meegemaakt in 2018, namelijk van Ridderkerk naar Alblasserdam. Na bijna 5 jaar verhuisd dutchnetworks weer terug naar waar het allemaal begon; Ridderkerk. Per

Cybersecurity

Gebruikt uw IT partner u als referentie?

U bent op zoek naar referenties om een beeld te krijgen van de bedrijven die klant zijn van dutchnetworks, helaas zal u deze bij ons niet online vinden. Wij delen geen namen of logo´s van onze